miercuri, 1 aprilie 2009

irreplaceable

Cand l-ai luat te-ai gandit poate, putin, si la asta... te va parasi intr-o zi - nu pentru ca ar vrea, nu pentru ca dragostea pe care ti-o poarta s-ar stinge cumva... ci pentru ca timpul lui e mai scurt decat al tau. Iar cand batranetea si boala nu-l mai lasa nici sa se tina pe picioare, caci il dor toate, iar bucuria i-o mai arata doar varful cozii, miscat cu greu, pentru tine, vei sti ca se apropie acel moment de care noua, celor care avem animale si le iubim, ne este atat de teama - despartirea.

Desi este cumplit si dureros, de multe ori decizia de a-i scurta suferinta este singura justa. Nu este usor, dar atunci cand ai luat aceasta hotarare, va trebui sa faci in asa fel incat despartirea sa-i fie usoara, in pace.

De multe ori cei aflati in aceasta situatie prefera sa-si duca prietenul la medic si sa i-l incredinteze pentru a face ceea ce este de facut, fara a avea curajul sa-i stea alaturi. Insa el stie ce se va intampla. Nu stim de unde si cum, dar stie. Nu fa aceasta greseala. Nu-ti parasi prietenul in ultimele lui clipe, chiar daca stii ca te va coplesi durerea. Stai langa el si fii alaturi pana la sfarsit.

Iar daca acest moment este inca departe, incearca sa te gandesti ca fiecare zi in care sunteti impreuna nu trebuie irosita.


.. se va termina. curand.

update: azi e 1 aprilie. bineinteles, am fost pacalita. astazi, pentru prima oara de cateva zile incoace, s-a simtit mai bine. sau cel putin asa a vrut sa ma pacaleasca. a dat din coada, a latrat, a dat labuta, ba chiar a si mancat. cand timpul e mai scurt ca niciodata ajungi sa te bucuri si pentru atat. :)

am cel mai tare catze ever! :x

Niciun comentariu: